Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Esküvői stílusok, Vintage stílus (békebeli stílus)

Minden menyasszony már gyerekkorától tudja, hogy milyen esküvője legyen. De ha mégsem, akkor az esküvőszervezés megkezdése előtt érdemes eldönteni az esküvőd stílusát. Cikkünkben egy régi-új stílust mutatunk be, amellyel csodálatos lehet az esküvőd.

Vintage esküvő

Vintage esküvő (békebeli stílus)

Ez a szó magyarul talán nem sokat mond, de hat átfordítjuk retróra akkor talán többet mond. Bár a retro kifejezés nem teljesen azt a stílust takarja amit meg szeretnénk mutatni. Talán inkább békebelinek lehetne fordítani. Amerikában és nyugaton a vintage stílus az utóbbi időben nagyon közkedvelt lett, sok esküvőt szerveztek ennek a hangulatnak a szellemében.

Vintage esküvő

Vintage esküvő, vintage dekoráció 

Mitől lesz egy esküvői helyszín és maga az esküvő békebeli? Gondolj csak az 30-as, 50-es évek amerikai vagy épp magyar filmjeire. Tegyél fel egy Hot Jazz Band vagy egy Budapest Bár CD-t és tudni fogod mit kell csinálni.

A legfontosabb, hogy minden amit választasz, legyen hangulathű, egészen a menyasszonyi ruhától a különböző kiegészítőkig. Sőt az esküvői fotók, vagy a videó hangulatában mindez még jobban visszaadható.

Íme egy kis ízelítő, milyen is a Vintage esküvő.és a forrás >>

Vintage esküvő és dekoráció galéria >>

Vintage esküvő, vintage dekoráció