Leírás és Paraméterek
Az abalé funkciója még itt sem fejeződik be, hiszen van még egy étel, ami nem maradhat ki a disznótor ételválasztékából, ez pedig a toros töltött káposzta, amelynek főzéséhez szintén abalevet használunk.
Akkor lássuk, hogy nálunk hogyan készül a paprikás abált szalonna:
A puhára főtt hasalja vagy tokaszalonnát, ahogy kivesszük az abaléből, lecsurgatjuk, tálcára tesszük, kissé beirdaljuk, majd még a meleg szalonnát megsózzuk, apróra vágott fokhagymával és őrölt pirospaprikával ízlés szerint megszórjuk, és jól bedörzsöljük. Majd hidegre tesszük és néhány nap múlva, ahogy kifagyott fogyaszthatjuk ezt a nem mindennapi ételt.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Melegétel kiszállítás
Kérje ajánlatunkat!
Esküvői menü
Kérje ajánlatunkat!
Vegyes hidegtálak készítése
Kérje ajánlatunkat!
Vendégváró falatok esküvőre
Kérje ajánlatunkat!
Ünnepi ételek ünnepi alkalmakra a KultPincétől
Kérje ajánlatunkat!
Tavaszi tekercs, vegetáriánus hidegtál
Kérje ajánlatunkat!
Ha vasárnap, akkor családi ünnepi ebéd
Kérje ajánlatunkat!