Disznótoros orja leves, recept
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Disznótoros orja leves, recept

Gyártó cikkszám: orja
Elérhetőség: Információ

A karajcsont feldarabolását követően a létszámnak megfelelő méretű fazékba hideg vizet töltünk és a csontokat feltesszük főni. Ahogy a habzás abbamarad, darabolás nélkül hozzáadjuk a leveszöldségeket, ízlés szerint sózzuk, hozzá adjuk az egész borsot, egy kis fűszerköményt, babérlevelet, és a szegfűborsot. Kis lángon lassan tovább folytatjuk a főzést, amint a csontos hús megfőtt, kiszedjük a zöldségekkel együtt. A leves leszűrését követően indulhat a tálalás, mindenből szedhetünk a tányérokra, adhatunk hozzá cérnametéltet, díszíthetjük a tányért egy kis lila hagymával, piros paprikával:

Kívánságlistára teszem
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek